Nieuwsbrief juni 2021

30 juni 2021

Vandaag is de nieuwsbrief van juni 2021, verstuurd aan de circa 850 leden en belangstellenden van de Partij van de Arbeid Zuid-Kennemerland. Hierin wordt de opening van het politieke seizoen geïntroduceerd. Heel fijn dat we tegen die tijd weer fysiek samen mogen komen. Daarnaast komt in de nieuwsbrief recente informatie uit de vier gemeenten aan bod en wordt door de voorzitter het thema van linkse samenwerking, nationaal en lokaal, besproken.

De komende tijd gaan ook weer verschillende interessante activiteiten plaatsvinden. Zo wordt dit weekend, op 4 juli om 16:00 uur, in het Kweekcafé het 10-punten manifest van de Haarlemse Klimaatcoalitie aangeboden aan fractievoorzitters van de gemeenteraad. Daarnaast vindt tussen 19 en 21 juli de Young Minds in Politics bootcamp plaats, een initiatief dat is voortgekomen uit het burgerinitiatief dat jongeren van STAD hebben opgezet.

Vergeet ook niet de ledenbijeenkomst rond de presentatie van de kandidaat-raadsleden in oktober en de Algemene Ledenvergaderingen van november en december aan je agenda toe te voegen. Want alleen samen komen we op 16 maart 2022, bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen, verder. Dus denk, doe en werk mee!